UEFA se umešala u neregulrnost i pokreće postupak!

> 12:46

UEFA traži pokreće postupak zbog utakmice Proleter - Radnički. 

Ovo je najmoćnij žena u engleskom sportu i prva žena Premijer lige!

Delegat Fudbalskog saveza Srbije Vuk Blečić, angažovan na meču koji je izazvao sumnju u regularnost između Proletera i niškog Radničkog (1:2), u izveštaju nije prijavio ništa neuobičajeno. Član Izvršnog odbora FSS Dragiša Binić potvrdio je da je dobio “čist” izveštaj.

"Meni ništa, što bi vama novinarima bilo zanimljivo nije stiglo iz Novog Sada, izuzev izveštaja delegata i učesnika utakmice. Uobičajenog, dakle, bez primedbi", rekao je Binić za “Sportski žurnal”.

Etički odbor FSS je pokrenuo istragu o dešavanjima na utakmici 16. kola Superlige u Novom Sadu i to po nalogu iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Kako su prenele “Novosti”, iz UEFA se sugeriše da se pokrene postupak zbog indicija u regularnost utakmice u kojoj je domaćin poveo sa 1:0, a gosti iz Niša preokrenuli sumnjivim penalom i još sumnjivijim autogolom u roku od 60 sekundi.

Izveštaj iz UEFA nastao je na osnovu navodnih sumnjivih dešavanja u svetskim sportskim kladionicama, jer je neposredno pre početka meča u Novom Sadu, ova utakmica bila skinuta sa ponude za klađenje.

JOŠ SPORTA:

Za Pavkova se čulo čak do Milana?

Jokanović završio odiseju u Fulamu

Jokić još jedan dabl-dabl, Denver još jedan poraz

Šampion pobeđuje i bez Karija, Atlanta posrće