Terzić: Čuo sam se sa Batom posle derbija, pohvalio nas je

> 15:34

Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde, otkrio je šta mu je trener Partizana Zoran Mirković rekao posle "večitog derbija".

Ronaldo dobio po ušima zbog "guranja"

Terzić je gostovao na televiziji Pink zajedno sa sportskim direktorom kluba Mitrom Mrkelom.

On je rekao da su crveno-beli odgirali meč ispod proseka, dok su crno-beli na 300 odsto, a da je opet rezultat bio nerešen.

"Narod je očekivao debakl Partizana i trijumf Crvene zvezde zaboravljajući da je Zvezda u vrlo kratkom periodu odigrala dve veoma teške i iscrpljujuće utakmice, i fizički i emotivno, protiv Salcburga i Napolija. Bili smo potrošeni", rekao je Terzić, a potom je i dodao šta mu je Mirković kazao posle meča: 

"Meni je Bata Mirković i rekao: “Terza, ja sam tačno očekivao vas kao izduvan balon. Ne možete se vi napeti u tako kratkom periodu i po treći put, a nama je to značilo sve”. Nas dvojica smo se čuli dan posle derbija". 

Sa druge strane Mrkela je kazao da oni i dalje tvrde da je lopta celim obimom prešla liniju, dok je Terzić istakao da upravo ovo gore govori i snazi crveno-belih. 

"To govori o kvalitetu Crvene zvezde. Mi kada odigramo ispod očekivanja, a Partizan se napne i odigra 300 odsto rezultat se završi 1:1. To govori o snazi Crvene zvezde", kaže Terzić. 

Prvi čovek šampiona Srbije još je rekao kako oni (Zvezda) ceni Partizan i da žele da imaju dobar odnos na najvećim rivalom. Takođe, Terzić i Mrkela dotakli su se golmana Partizana Vladimira Stojkovića. 

"Šta treba da se desi građaninu Srbije da kaže odričem se srpskog državljanstva. To je pregruba reč, pogotov što on kao sportista i golman reprezentacije Srbije mora da bude svestan težine izgovorene reči. To slušaju milioni ljudi, pogotovo omladine kojima je on negde idol ili uzor", kaže Terzić.

JOŠ SPORTA:

Definitivno - VAR u UEFA takmičenjima

Tomić zna šta je najbolje za njegov tim

"Obrva" zna ko je najbolji na svetu

Dibalu je jučeršnji gol posebno rastužio