Tužan dan za sve muškarce: Linzi Von se povukla od skijanja!

> 18:40

Amerikanka je najavila da će poslednje trke voziti 19. Februara u švedskom Oreu. 

A oni su slobodni, navalite... Interesantna lista onih koji nisu pronašli mesto pod suncem: Afelaj, Ture, Krasić, Rosi, Kabaj, Emenike...

Jedna od najboljih skijašica svih vremena, Linzi Von, odlučila je da se povuče sa scene i završi jednu veliku i neverovatnu karijeru. Razlog je poznat - povrede. 

Oštećeni ligamenti kolena su zlatnoj Amerikanki dali do znanja da više ne mogu da skijaju. 

"Protekle dve sedmice su bile jedne od najizazovnijih i najemotivnijih u mom životu! Borim se sa realnošću između toga šta mi telo kaže, protiv mog srca i uma koji smatraju da mogu dalje", iskrena je 34-godišnjakinja.

 "Nesrećna realnost je da moj um i moje telo nisu na istoj stranici. Nakon mnogih neprospavanih noći prihvatila sam da ne mogu da nastavim da  skijanjem! Moje poslednje trke će biti spustii  superveleslalom u švedskom Areu 19. februara. Moje telo je slomljeno od mnogih povreda, nepopravljivo je i ne dozvoljava mi da odvezem poslednju sezonu onako kako sam sanjala. Moje telo viče STOP i vreme je da ga poslušam".

Blistavu karijeru su nažalost poslednjih godina zasenile povrede, operacija desnog kolena u četiri navrata, kidanje prednjih ukrštenih ligamenata na levom...Mnogo je to...

Amerikanka je izrazila želju da joj ovo bude poslednja takmičarska godina, ali je njeno koleno sprečilo u tome. U planu joj je da stigne, pa i prestigne rekord legendarnog Šveđanina Ingemara Stenmarka, pobednika na 86 trka Svetskog kupa. Međutim, Vonova je ostala kratka za četiri trijumfa. 

JOŠ SPORTA:

Momenat kada je Dončić saznao da ne ide na Ol-star (VIDEO)

Hjuit: "Teško da će neko moći da pobedi Novaka na Rolan Garosu"

Neki su se radovali a neki...Ovo su propali transferi!

Istorijski uspeh Katara!