Tijana Malešević se vratila u Srbiju!

> 12:41

Novo pojačanje odbojkaškog kluba Crvena zvezda je reprezentativka Srbije Tijana Malešević!

Lejkersi u padu, Lebron kraljevski!

Tijana već neko vreme trenira sa ekipom Zvezde, pa su se klub i proslavljena odbojkašica dogovorili da u narednom periodu nastupa za "crveno-bele".

"S obzirom na to da treniram sa Crvenom zvezdom već duže vreme lako smo se dogovorili oko saradnje. Hvala Ani Avramović i upravi kluba, kao i treneru Aleksandru Vladisavljevu, koji su mi dopustili da treniram sa ekipom sve ovo vreme nakon završetka Svetskog prvenstva i da ostanem u formi. Pošto nemam angažman došli smo na ideju da pomognem i da igram utakmice za Crvenu zvezdu. Veoma se radujem nastupima za crveno-bele", izjavila je Maleševićeva.

Svoje veliko iskustvo i znanje Tijana će preneti na mlade odbojkašice.

"Već par meseci treniram sa devojkama i sprijateljili smo se. Verujem da će i njima dosta značiti, kao i Saletu, pošto im na treninzima donosim sigurnost i iskustvo, gde one dosta toga mogu da vide i nauče i raduje me što mogu svoje iskustvo da im prenesem", zaključila je Tijana.

Tijana Malešević igra na poziciji primača servisa. Rođena je 18. marta 1991. godine u Užicu. Sa reprezentacijom Srbije osvojila je Svetsko prvenstvo koje je ove godine održano u Japanu. U svojoj bogatoj riznici, između ostalog, ima i dve zlatne medalje sa Evropskog prvenstva, srebro sa Olimpijskih igara 2016. godine, kao i srebro sa Svetskog Kupa 2015.

Nastuapala je za Jedinstvo iz Užica, Volero (Švajcarska), Pilu (Poljska), Prostečjov (Češka), Beledijespor (Turska), Novaru (Italija), Osasko (Brazil) i CSM Volej Albu (Rumunija) sa kojom je prošle sezone bila finalista Lige šampiona.

JOŠ SPORTA:

PSŽ prošlost, Barselona budućnost?

Budućnost se ponovo zaledila na gostovanju, ovoga puta -38 u Istanbulu!

Halid Esa junak Al Aina - tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u finalu!

Ponovo Mesi!