Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da se nada da će njegove izabranice i drugog vikenda Gran Prija ostvariti dobre rezultate

TERZIĆ: Nadam se dobrom rezultatu i u Turskoj

> 15:23

"Nama ostaje cilj da iz utakmice u utakmicu igramo bolje, da dižemo nivo igre i naravno pobeđujemo. Bio bih zadovoljan da imamo isti bodovni saldo sada u Turskoj, kao i u Koreji", rekao je Terzić, a prenosi Odbojkaški savez.

Reprezentaija Srbije doputovala je danas u Ankaru, gde će se takmičiti drugog vikenda Gran Prija sa selekcijama Turske, Nemačke i Dominikanske Republike.

"Mnogo je teško igrati protiv Turske na njihovom terenu. Zna se kako one igraju, kada igraju kao domaćini, zna se kakvu podršku imaju sa tribina i van tribina", ocenio je Terzić.

Reprezentativka Ana Bjelica nada se da će Srbija drugog vikenda Gran Prija ostvariti maksimalan učinak - sve tri pobede.

"Mislim da smo prve nedelje ostvarile dobar rezultat, kao i da je igra bila na visokom nivou. Nadam se da ćemo vremenom sve više podizati formu i da ćemo u Turskoj ostvariti sve tri pobede", rekla je Bjelica.

Srbija je prvog vikenda Gran Prija u Južnoj Koreji zabeležila dve pobede i jedan poraz, pa tako sada u diviziji "I" ima sedam bodova i nalaze se na deobi drugog mesta sa selekcijama Turske i Rusije.

Izabranice Zorana Terzića naredni meč igraće u petak u Ankari protiv Nemačke od 15:00 u okviru E grupe I divizije.