Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da njegov tim nije poštovao dogovore u porazu od Tajlanda u drugom kolu Grupe B Gran Prija, u Hvaseongu, u Južnoj Koreji

TERZIĆ POSLE PORAZA ODBOJKAŠICA: Nismo poštovali dogovore

> 15:07

"Ovo je bila utakmica u kojoj nismo poštovali mnogo toga šta smo se dogovorili. Nekada je to stvarno bilo teško, kada su imali dobar prijem, a nekada i nije. Definitivno nismo kontrolisali utakmicu kako je trebalo. Nebitno je u kom smo sastavu, trebalo je bolje da odigramo", rekao je Terzić posle meča.

Srbija je izgubila od Tajlanda 3:2, a sutra rano ujutru na programu je meč protiv domaćina.

"Sutra nas čeka najjači protivnik ovde. To je utakmica koja odlučuje ko će biti prvi u grupi. Imamo šanse da odigramo dobro i napravimo dobar rezultat. Treba mnogo toga da popravimo, pre svega neke tehničke elemente... onda će valjda biti i bolji rezultat", rekao je Terzić.

Srbija je izgubila prvi set, a onda je preokrenula i povela, samo da bi protivniku dozvolila da se izjednači. Libero Suzana Ćebić ocenila je da je to zato što se tim opustio.

"Loše smo počeli, a onda smo uspeli da se vratimo posle prvog seta da dođemo do ritma, ali smo se previše opustili u četvrtom setu, dozvolili protivniku da se razigra i dali mu snage da odigra dobro. Treba da zaboravimo ovaj poraz i okrenemo se Koreji. Ako odigramo maksimalno, možemo i da dobijemo, što da ne", rekla je Ćebić.