Srpska odbojkašica Tijana Malešević ocenila je danas da reprezentaciju očekuju teški dueli prvog vikenda Gran-prija i rekla da se nada dobrim rezultatima

MALEŠEVIĆ: Biće teško, ali nadam se dobrim rezultatima

> 17:24

"Biće teško prvog vikenda Gran-prija, jer ovo su prve ovogodišnje utakmice. Biće mnogo tenzije i osećanja, ali verujem da ćemo preći preko toga i da ćemo sve te emocije iskoristiti za našu dobrobit", rekla je Malešević, a prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije će sutra od 6:40 po srednjeevropskom vremenu u Huasengu odigrati prvi meč Grupe B Gran-prija protiv Nemačke, a Malešević se nada pobedi.

"Nemačka je dobro poznati protivnik i mislim da će rezultati zavisiti od nas. Nadam se da ćemo odigrati dobro i da će rezultat doći", kazala je Malešević.

Primač servisa Brankica Mihajlović ocenila je da je Srbija kvalitetnija od Nemačke.

"Svakako da postoji malo tenzije, jer niko od nas nije odigrao utakmicu duže od dva meseca. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama da pokažemo kvalitet i mislim da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa, iako je Nemačka vicešampion Evrope, ali u svakom slučaju rezultat će zavisiti od nas", rekla je Mihajlovićeva i dodala da je ekipa dobro analizirala selekciju Nemačke.

Srbija će drugu utakmicu prvo vikenda Gran-prija odigrati u subotu od 9:40 protiv Tajlanda, dok će se izabranice Zorana Terzića u nedelju od 7:10 sastati sa Južnom Korejom.