Predlog tiketa - planetwin365

PREDLOG TIKETA: Pet mečeva, ukupna kvota 16,23

> 11:33

Ovoga puta predlog tiketa sadrži mečeve koji nose nešto više kvote nego što je to uobičajeno za ovu rubriku ali potencijalni dobitak opravdava veći rizik.

Ukupna kvota je 16,23 pa će minimalna uplata od 50 RSD doneti isplatu od čak 852,23 RSD. Obzirom na kvote i broj mečeva u ukupnu isplatu uključen je i bonus od 5%. Najniža kvota je na pobedu Reala na gostovanju Betisu dok će najnapetije biti u okršaju u Portugaliji gde čekamo slavlej Liverpula.

Krenimo redom, prvi meč se igra danas i to je baš onaj koji nosi najveću Kvotu, Porto i Liverpul igraju prvi meč osmine finala Lige šampiona. U četvrtak pratimo tri utakmice Lige Evrope, ovde je u pitanju šesnaestina finala i takođe prvi od dva meča u svakom duelu. Gledamo tri utakmice u kojim se nadamo pobedama domaćih timova, Marselja protiv Brage, Napolija protiv Lajpciga i Borudije protiv Atalante. Za kraj  tu je utakmica zakazana za subotu. Betis će ugostiti Real a vi ukoliko odigrate ovaj tiket i do tada sve bude u redu možete čak probati da odigrate duplu šansu na Betis kako bi osigurali nekakav profit.

Grafika prikazuje i detaljniju statistiku opklada za utakmicu Marselja i Brage, kladioničari većinom od 56% očekuju tri i više golova po kvoti 1,68 i da će oba tima dati po neki gol, ta kvota je 1,78 a odigralo ju je 53% igrača.

Pogledajte kompletnu planetwin365 ponudu pa pored ovog tiketa razmotrite i druge opcije, ono što budete videli vas neće ostaviti ravnodušnim.