Štutgart Borusija Menhengladbah

Važan meč u Bundesligi i sjajne kvote na duel Štutgarta i Gladbaha

> 12:18

Štutgart je u poslednje tri utakmice osvojio samo bod, što je upropastilo dobar početak godine, kada su "crveni" pobedili Hertu. Teško će se domaćin danas vratiti pobedama, jer mu u goste dolazi Borusija Menhengladbah.

Štutgart je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Volfsburgom, a napredak u odbrani sigurno hrabri njegove navijače, pošto je u dva meča pre toga izgubio i u tim utakmicama primio pet golova. Ali, "Švabe" imaju problema i na drugoj strani terena, jer u tri utakmice od poslednjih pet kod kuće nisu dale gol. Sve to dovelo je do toga da Štutgart ima samo bod više od opasne zone.

Gladbah se dugo borio za Ligu šampiona, ali je u tri od poslednje četiri utakmice izgubio i sada mu treba pobeda da bi se vratio na mesta koja vode u Evropu. Na strani Borusije je i skorašnja istorija, pošto je dobila poslednjih pet mečeva sa Štutgartom, od čega je u četiri trijumfa sačuvala mrežu.

Planetwin365 kvote su odlične i prilično ujednačene: 2,54 na Štutgart, 2,84 na Borusiju i 3,28 na remi. Kada se imaju u vidu ofanzivni problemi domaćina, ali i činjenica da gost nije postigao gol u poslednje dve utakmice, onda je jasno zašto je ovde privlačna igra 0-2 gola za kvotu od 1,94.