Prvi put u Beogradu!

> 15:10

Basket magija, vrhunski igrači, nagradni fond od 40.000 dolara i sve ono zbog čega basket 3na3 ogromnom brzinom osvaja svet, stiže ovoga leta u Beograd.

Druga nedelja: Derbi u Liverpulu, Barsa juri prednost u Lionu!

Po prvi put, 13. i 14. jula, na platou ispred Štark arene, Beograd će biti domaćin renomiranog turnira (FIBA čelendžer) i dovesti elitu u zemlju gde se igra najbolji basket na svetu.

Tokom dva dana, na severnom platou Štark Arene, publika će imati jedinstvenu priliku da uživa u vrhunskom basketu koji garantuje 16 najbolje rangiranih timova, među kojima će biti i pobednik turnira u organizaciji KSS, a u okviru 3na3 lige Srbije. 

FIBA čelnedžer 3na3 donosi mnogo više od vrhunskog basketa i podrazumeva bogat zabavni program, kao i nekoliko pomoćnih terena na kojima će posetioci moći da pokažu svoje umeće. Sve to biće praćeno impresivnom rasvetom i ozvučenjem koji garantuju nezaboravno iskustvo. 

Prema sistemu takmičenja 16 ekipa će biti podeljeno u četiri grupe, a po dva najbolja tima iz svake grupe, plasiraće se u četvrtfinale nakon čega slede eliminacije do finala. 

Beograd čelendžer predstavlja i kvalifikacioni turnir za FIBA master koji se održava u Pragu 3. i 4. avgusta, što garantuje dolazak basket krema Evrope.

JOŠ SPORTA:

Ako špijuniraš dobiješ kaznu od 200.000 funti!

Ubedljiv poraz Danilovićeve

Kalinić o aktuelnim temama: "Imaju li treneri, navijači, novinari i igrači ideju kako da se poboljša situacija?"

Krstić se uključio u komentarisanje spornog detalja: "Bio je faul"