Volf: "Teško je sarađivati sa Hamiltonom"

> 19:20

Petostruki svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton po rečima Toto Volfa nije baš idealni zaposleni i konstantno donosi nove izazove čelnicima Mercedesa.

Gigs o čuvenom finalu: "Bilo je ili ja ili Beks, te noći sam bio sr***e!"

Šef F1 ekipe Mercedesa, Toto Volf, ima sjajan odnos sa Luisom Hamiltonom, ali priznaje da to nekada zna da bude prilično frustrirajuće, a kada su ga upitali kako izgleda biti šef Luisu Hamiltonu, imao je spreman odgovor.

"Teško! Pogotovo kada uključimo njegove aktivnosti koje nemaju veze sa sportom. Stalno sam zabrinut, a prošle godine smo se slatko smejali kada sam ga čtiav dan zvao, a on je za to vreme sa mehaničarem i jednim od stratega vozio motore u Herezu, pa se ni oni nisu javljali na telefon. On više nije klinac, nema 18 godina, već je petostruki svetski prvak i on mora da bude svestan šta sme da radi, a šta ne", rekao je Volf.

Hamilton je prošle sezone osvojio svoju petu šampionsku titulu i ove godine će juriti svoju šestu, a ni sam nije krio da mu je cilj da stigne Mihaela Šumahera koji je sedmostruki šampion sveta. Na otvaranju sezone u Australiji završio je drugi, iza timskog kolege Valterija Botasa, a trenutno se priprema za drugu trku sezone, u Bahreinu.