Iz ugla SS365 - Voleli ga ili ne, Hamilton je pravi šampion!

> 12:25

Četvrta u poslednjih pet godina.

Potvrđena pogibija vlasnika "Lisica"

Jedan od najboljih vozača u istoriji Formule 1, voleli ga vi ili ne, jeste Luis Hamilton.

Juče na trci u Meksiku mu je bilo dovoljno da bude u prvih 7 kako bi obezbedio titulu, a to nije bilo teško s'obzirom da je velika trojka - Mercedes, Ferari, Red Bul vozila svoju trku, a da su od 7 do 18 mesta vozači zaostajali po dva kruga.

Luis Hamilton je još jednom pokazao da je veliki šampion, u momentima kada ima problema sa gumama, kada postoji velika verovatnoća, da ukoliko uđe u neki veći duel, da može da završi pored staze, on nije odustajao. Kada ga je Sebastijan Fetel obilazio, Britanac nije odustajao, čak su mu stradali pneumatici jer je izlezeo sa staze, pa se ponovo vratio.

Ovo samo pokazuje da u njegovom genu ne postoji pojam - pustiti nekoga, ili predajem se. Hamilton je ove sezone u mnogo situacija pokazao, da kada je Mercedes delovao nemoćno, on je izvlačio maksimum iz svog bolida i zato je možda i najbolji vozač trenutno u šampionatu Formule 1.

Prvu titulu je osvojio davne 2008. godine kada su pod jednim znakom vozili Meklaren i Mercedes, dok je ostale osvajao 2014. 2015. i 2017.

Evo, i 2018. je najbolji, a mi ćemo reći zasluženo.

Čestitamo ti na novoj tituli Hem!

JOŠ SPORTA:

"Osvežena" Cedevita dotukla Budućnost

Zvezda se lepo provela na ekskurziji u Šapcu

Bobi za malo dabl-dabl

Kokoškov izgubio još jednu