Tenis i automobilizam ne idu zajedno - nekada treći teniser sveta jedva ostao živ (VIDEO)

> 14:38

David Nalbandijan, nekada treći teniser sveta, doživeo je težak udes u Argentini. 

Mitroglu dobio priznanje - u konkurenciji za najboljeg u Ligi nacije

Nakon što je završio tenisku karijeru, Argentinac se preusmerio ka reliju, gde se takmiči na državnom prvenstvu u Argentini. Nalbandijan je pri ulasku u jednu blažu krivinu izgubio kontrolu nad vozilom i došlo je do prevrtanja automobila. 

"Bio sam u publici i neki ljudi su snimili ceo incident. Bilo je zaista zastrašujuće. Došla je hitna pomoć a spaslo ga je to što je auto imao vazdušni jastuk i jaku zaštitu. Izašao je bez povreda, ali vidno uzdrman", preneo je utiske "Sanu" jedan od očevidaca nesreće.

Nalbandijan je, kako bi smirio svoje pristalice, na svom Tviteru objavio da se oseća dobro. 

"Na Entre Rios reliju, tokom osmog testa, imali smo problem sa automobilom. Bio je to splet okolnosti i posledica mehaničkih grešaka, koje su prouzrokovale da se auto prevrne, iz čega sam izašao bez povreda. Želim da na ovaj način demantujem sve koji su pisali o tome kako sam loše. Nisu dezinformisani, već smatram da su samo iskazali preteranu zabrinutost za mene", poručio je Nalbandijan. 

Bivšem teniskom šampionu ovo nije bio prvi put da doživi automobilsku nesreću. Gotovo na identičan način slupao se u aprilu ove godine, a još gore je bilo u novembru 2016. Kako je to izgledalo možete videti u priloženom snimku.

JOŠ SPORTA:

Partizan ponovo u Areni!

Šampioni se mučili sa Oklahomom, Boston slavio na premijeri!

Kabib zbog Mejvejdera odbio 15 miliona dolara

Dobili smo pobednika: Ipak postoji gori od Karijusa (VIDEO)